Klantreacties

Waarom zou u alleen afgaan op wat ik u te vertellen heb? Hoor het ook eens van een ander:

Bultema uit Den Haag – november 2013

Duim omhoog voor Ferdy!
Vanaf het moment dat hij reageerde op onze klus (vervoer van bejaarde dame met begeleider naar het Noorden van het land en twee dagen weer terug), hebben we prettig contact gehad. Ferdy is vriendelijk, netjes en zorgvuldig. Hij bood aan kennis te komen maken en de reis van tevoren door te spreken. Ferdy dacht goed met ons mee. Stipt op tijd kwam hij aan.
Zijn vraagprijs was heel billijk.

Helaas kan onze reis door omstandigheden niet doorgaan. Annuleren was geen probleem, Ferdy bracht niet alsnog kosten in rekening voor het kennismakingsgesprek.

Ook al ging de reis niet door, aan ons heeft hij toch een tevreden klant. Voor een eventuele volgende reis zullen we zeker een beroep op hem doen.

Peter uit Leiden – oktober 2013

Stuur Ferdy gerust een e-mail. Hij denkt met je mee en heeft voor ieder vervoers probleem een oplossing voor een hele redelijke prijs. Samen met nog een krachtpatser heeft hij twee dikke zitbanken voor mij uit huis gehaald en naar het afval depot gebracht, wat niet gemakkelijk ging, maar gelukkig is Ferdy (en zijn maat) niets te veel. Van harte aanbevolen derhalve. Ik heb zijn e-mailadres opgeschreven voor een eventueel volgende keer.
vr.gr.
Peter
Leiden

Red uit Den Haag – mei 2013:

Ik heb al diverse malen tot grote tevredenheid een beroep gedaan op Dagobert Koeriers, onder andere een hele grote 4 persoons lounge bank opgehaald in Amstelveen en naar Den Haag vervoerd. Ook een keer me laten slepen naar de garage, ik ben zeer tevreden over deze zeer vriendelijke en behulpzame man. Niks dan lof over zo’n handige man in bezit van een busje, die je kan bellen voor de meest uiteenlopende dingen. Ook als je startkabels of wat dan ook nodig hebt en je staat langs de kant van de weg met pech, hij komt je echt uit de brand helpen! Ik ben super tevreden !!!

Angela uit Noordwijk – augustus 2012

Uitstekende service verleend, hij kon het ook heel snel voor mij vervoeren. En hij heeft nog extra diensten verleend dan afgesproken. Absoluut een aanrader!

Hanny uit Heemstede – juni 2012

Dagobert Koeriers heeft voos Ons twee boxsprings opgehaald in Eindhoven en bezorgd in Heemstede. Was een geweldige klus omdat we driehoog wonen maar is fantastisch opgelost.
Alles prima op tijd en ook telefonisch kontakt over de tijd als het wat later werd. Er is ook nog een spiraal enz. meegenomen wat afgevoerd moest worden was ook geen enkel probleem.

Een heel aardige en attente man voor wie niets teveel is kortom een geweldige ervaring. Zal zeker dit Koeriersbedrijf aanbevelen bij mijn vrienden en kennissen ook voor latere klussen zal ik zeker gebruik maken van Dagobert Koeriers.

Anna uit Delft – augustus 2011

Hij was perfect op tijd en hielp goed mee met inladen en uitladen.
Per mail goede informatie gekregen en aan de telefoon tot aan de laatste handdruk erg vriendelijk.
Dank je wel en tot de volgende rit!

Meer recensies lezen? Kijk op Marktplaats hier en hier.